ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανακάλυψτε όλες τις υπηρεσίες μας

Server Hosting & Domain

Μια ιστοσελίδα για να είναι προσβάσιμη από τους χρήστες του διαδικτύου, θα πρέπει να “ζει” σε κάποιο σημείο στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα, να φιλοξενείται από κάποιον server, ο οποίος είναι online 24 ώρες το 24ωρο. Σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας και ονόματος της ιστοσελίδας σας, σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρίες φιλοξενίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, και όλα αυτά σε προνομιακές τιμές.

Custom Αλλαγές & Γραφιστικές υπηρεσίες

Χρειάζεστε κάποια αλλαγή που δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα προκατασκευασμένο template ή κάποια αλλαγή στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα σας; Είμαστε εδώ για να το υποστηρίξουμε.

Ηλεκτρονικές γραφιστικές Υπηρεσίες
Η εικόνα της επιχείρησης σας θέλετε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα, το κύρος την αξιοπιστία και την ισχύ σας. Είναι λοιπόν, σημαντική η δημιουργία ή η ανανέωση της εταιρικής σας ταυτότητας. Δώστε την Δυναμικότητα στην επιχείρηση σας, όχι μόνο στην ιστοσελίδα σας! Μαζί Θα δημιουργήσουμε την εικόνα που θέλετε να επικοινωνήσετε με ολοκληρωμένες λύσεις για το Λογότυπο, τις επαγγελματικές κάρτες και τα φυλλάδια !

Συνεχής υποστήριξη

Η κατασκευή ιστοσελίδων σίγουρα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαδικτυακές υπηρεσίες. Ωστόσο, μια δυναμική ιστοσελίδα απαιτεί τακτική διαχείριση, αναβάθμιση και συντήρηση προκειμένου συνεχώς να βελτιώνεται, να παραμένει ενημερωμένη στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και φυσικά να προσελκύει νέους πελάτες για μια επιχείρηση.

Η διαχείριση ιστοσελίδων, αν και προαιρετική υπηρεσία, αποτελεί ένα βασικό παράγοντα κάθε επιτυχημένης ιστοσελίδας. Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την συντήρηση και διαχείρηση ιστοσελίδων με σκοπό την μεγιστοποίηση της απόδοσής τους.

Search Engine Optimization (SEO)

Η προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς SEO, είναι τεχνικές που εφαρμόζονται στην ιστοσελίδα σας, για την κατάταξή της στις σελίδες των οργανικών αποτελεσμάτων της Google.
Δεν το χρειάζεστε απλά… είναι αναγκαίο! H Προώθηση ιστοσελίδων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω του διαδικτύου. Χιλιάδες επιχειρήσεις ανταγωνίζονται για μια θέση στην πρώτη σελίδα. Γιατί η δική σας ιστοσελίδα να μην είναι μέσα σε αυτές;

Ενημερώσεις & Προστασία

Σας προβληματίζει το ενδεχόμενο κλεμμένων δεδομένων πελατών, χάκερς και άλλων παραβιάσεων;
Ίσως απ’ την άλλη να μην θεωρείτε πως το website σας κινδυνεύει αλλά η αλήθεια είναι πως παραβιάσεις ιστοσελίδων γίνονται συνεχώς. Η πλειοψηφία των παραβιάσεων δεν γίνεται ώστε κλέψουν τα δεδομένα σας ή να χρεώνουν την επιχείρηση σας, αλλά να χρησιμοποιήσουν τον διακομιστή σας για ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή να δημιουργήσουν έναν προσωρινό διακομιστή, συνήθως για την προβολή αρχείων παράνομου χαρακτήρα.
Μη φαντάζεστε πως οι περισσότεροι χάκερς χρησιμοποιούν εξελιγμένες τεχνικές για να παραβιάσουν ιστοσελίδες επιχειρήσεων. Συνήθως αναζητούν εύκολους στόχους, δηλαδή εταιρείες που δεν ακολουθούν τις βασικές διαδικασίες ασφαλείας και έχουν αφήσει τις ιστοσελίδες τους ανοικτές σε επιθέσεις. Εμείς στη Victory είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ποτέ!

Google Adwords

Έχετε κάποιο επαγγελματικό website και θέλετε να αυξήσετε τις επισκέψεις/πωλήσεις στο site σας; Τότε σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google AdWords!
Τι είναι το Google AdWords;
Με λίγα λόγια, για όσους δεν το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα, το Google AdWords είναι ένα εύχρηστο εργαλείο στοχευμένης διαφήμισης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, για την οποία πληρώνετε μόνο αν κάποιος κάνει κλικ πάνω στη διαφήμιση και όχι απλά με την εμφάνιση της (Pay Per Click – PPC).
Το Google AdWords επιτρέπει τη δημιουργία διαφημίσεων κειμένου ή εικόνας (banner), τις οποίες ρυθμίζετε να εμφανίζονται για συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, κάθε φορά που ένας χρήστης αναζητά πληροφορίες στο internet σχετικές με αυτές τις λέξεις.

Google Maps

Προσθέτουμε αποτελεσματικά την επιχείρηση σας στους χάρτες της google , τους οποίους ενσωματώνουμε και στην ιστοσελίδα σας χρησιμοποιώντας δικό μας api key και με πολύ μικρό κόστος

Google Analytics

Θέλετε να σας βρίσκουν στον ιστό; Θέλουμε να βοηθήσουμε.
Παρακολουθήστε την απόδοση αναζήτησης του ιστότοπού σας με το Google Search Console

5 + 4 =